Stress over gymnastikposen til skolen?

Foto: Fermliving.com

Helt lavpraktisk et par ord om børnenes gymnastikposer til skolen. Jeg hader hektiske morgener  og prøver derfor altid at få en hyggelig morgen med børnene, hvor vi kommer ud af døren uden sure miner. Dagen skal bare ikke begynde med brok og sure mundvige allerede inden dagen rigtig starter. For at få sådanne morgener gør jeg flere ting – for vi har faktisk altid rolige hyggelige morgener med tid til uforudsete spørgsmål etc.

En af tingene er gymnastikposen, hvor alle tingene bare skal huskes. Bade situationen er bare ikke sjov uden håndklæde og høvdingbold er bedst med sko på.

Jeg sørger derfor ALTID for at pakke gymnastikposen aftenen før. Så står den klar i stolen i gangen ved døren. Desuden bor gym-skoene fast i posen. De bruges ikke til andet. Tøjet og håndklædet vaskes og lægges retur i posen og ikke tøjskabet, så snart det et rent og foldet. På den måde kan tasken være klar flere dage før. Så hænger den på krogen og venter på gym-dag. Den tjekkes aftenen før, og vupti klar uden stress og jag.

Det lyder bøvlet når man skal forklare det her, men er altså super nemt i hverdagen og så er der en ting mindre at huske om morgenen på gym-dag.

Jeg forsøger virkelig at være god ved mig selv, så jeg ikke konstant skal huske så mange ting. Samtidigt nyder vi alle i familien de rolige morgener, og planlægning er bare en vanvittig god måde at reducere de stressende elementer og brok situationer. Jaja bevares det er bare en gym-taske, eller sportstaske, eller hobby-taske men med et par børn og et par fritidsaktiviteter til hver såååå er der hurtigt mange tasker og poser at huske, ik’?

Ha’ en fantastisk skøn dag.

Kh. Supermom ❤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *