Vasketøj lynhurtigt

Gaaab hvor kedeligt – men tænk lige over hvor meget tid der bruges på netop denne disciplin hver evig eneste uge. Jo flere i familien, des større mængder og forskellige typer tøj. Jeg har derfor indført et vasketøjsskab i vores hus hvor alt tøj kan sorteres i farver og specialvaske. Hvorfor og hvordan?

Jo altså – det betyder at der er en hylde til sort og mørkt tøj, de deler og kan nogle gange køre sammen, andre gange ikke. En hylde til lysefarver, hvor de varme lyserøde, røde kan køre sammen og de kolde blå,grønne,grå kan køre sammen. Endelig en hylde til hvidt, til uldtøj og en til skjorter. Håndklæder og kogevask har sin egen gummispand, så de aldrig ligger op af tøjet med deres fugtighed.

Det smarte består i at man lynhurtigt kan se om der er nok til en vask i den ønskede farve/temp uden at stå og sortere underbukser, sokker etc. De er sorteret!!! Så kan man lynhurtigt sætte en vask over og få det hele med.

Jeg har mit vaskeskab lige ved siden af vaskemaskinen i bryggerset og det kan klart anbefales. Med lidt tålmodighed kan alle i familien lære at smække tøjet ind på den rigtige hylde. Så slipper man for diverse vasketøjsspande rundt om i huset.

Bare en vasketøjs-tanke og anbefaling herfra der er gennemtestet med succes.

Hvor mange hylder man ønsker at bruge på det er jo en smagssag eller om det bliver 30/40/60 graders sortering, silke/bomuld/poly eller efter farver, bare det gør din hverdag nemmere med noget så kedeligt som vasketøj!!!

Se flere eksempler her:

Håber du fik lidt ideer til dit vasketøjs system. Om det er under bordet på hylder eller i kurve, i skabet eller som skoskabe i mellemgangen eller i poser. Bare tingene kan sorteres og holdes adskilt.

Pas dog på med at bruge fletkurve uden foer, da nogle lidt rå typer kan rive i fine materialer tekstil. Så husk at tjekke indersiden af kurvene.

Rigtig god weekend.

kh. Supermom

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *