Planlæg den nye måned

Velkommen april, jeg håber du kommer med forårsvejr og god energi. En ny måned og forhåbentlig et tydeligere årstidsskifte giver ekstra energi, og det er tid til at revidere månedsplanen. Ny måned dvs. ny månedsplan.

Følgende punkter indgår i min månedsplan for tiden:

  1. Økonomisk overblik, status på den forgangne måneds udgifter og overblik over næste måneds udgifter.
  2. Højtider og særlige dage. Er der nogle fødselsdage, årsdage, helligdage, fridage. Skal der købes gaver, bedes om ønskesedler, svares på invitationer.
  3. Booking af nye aftaler. Er det tid til frisør til dig eller familien, lægebesøg, tandlæge, dyrelæge, værkstedstid, div. reperatører etc.
  4. Sociale aftaler. Tid til at se veninden, en kæresteaften, en tennis-date, et familie besøg el. lign. Book det i kalenderen ellers løber dagene af med dig!
  5. Garderoben. Er det en ny sæson? dvs. frem med sneakers og forårsjakker, regntøj etc og væk med flyverdragter og vinterstøvler. Nogle nye hæle på støvlerne eller…?
  6. Laver du madplaner, så lav til to uger og genbrug dem, så er du klar til 4 uger.
  7. Hjem. Jeg bor anderledes når årstiden ændrer sig. Når foråret kommer ønsker jeg meget få ting fremme og plads til luft og planter. Hyggeting sættes væk. Så træder alle flader m.m. tydeligere frem så en god forårsrengøring er ofte på tide. Bare tjek dine vinduer, specielt hvis du har små børn. Nu kan alle fingre og næser ses i solskinnet.
  8. Cykel & Bil. Tid til at give din fortrukne en klud eller støvsuger. Der er edderm… mange småsten i min bil og andet spøjst, og børnenes cykeldæk er garanteret flade igen.
  9. Mig selv. Tid til mere solfaktor i dagcremen til både ansigt og hænder. Frem med solbrillerne. Forhåbentligt bliver det snart.
  10. 3 måneders planen – er der nogle mål der skal nås før sommerferien, som tager flere måneder, så er der lige nu godt tre måneder til…

Det var nogle af mine punkter, der skaber godt overblik i en ellers travl herdag, hvor dagene bare ofte løber af med mig og min familie, og vupti så er det maj måned. Jeg har rigtig store planer for april måned, men mere om det senere. Rigtig god sidste påskedag.

Kh. Supermom

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *