Søndag – ny start på ugen

For mig starter en ny uge bedst med at bruge 10-15 min på at planlægge den allerede om søndagen. Her er der mere ro til at skabe overblik over hvem der skal hvad hvornår og hvor henne i den kommende uge.

Jeg bruger min mobil og en A4 ark stor månedsblok hvor hele månedens er plottet ind. Blokken giver overblik men er uden detaljer, de hører til mobilen. Fx

når min datter har en lægetid står den på blokken med tiden og på mobilen står læge navn, adresse, tid og ting der skal medbringes.

Månedsblokken er placeret i mit køkken lige i øjenhøjde over min favorit arbejdsplads i køkkenet. Jeg ser derfor på den mange gange om dagen.

Man kan i realiteten bruge månedsblokken til alle mulige vinkler af din hverdag fx

– familiens aftaler

– sports træning og stævner

– fødselsdage i familien, venner, skole og institutioner, kolleger etc.

– udstillinger, arrangementer, BIF, koncerter etc.

– børnene sygedage, sygdom, lægebesøg og medicin

– ens økonomi og forbrug

– sundhed, kost, vitaminer og motion

– børnenes lektier, legeaftaler og udflugter.

 

Min månedsblok er fra Rema1000. Tidligere havde jeg en rigtig fin udgave fra Søs. Grene. Lignende findes typisk som spotvare i fødevarebutikkerne eller i Tiger, Søs. Grene, boghandlere etc. Prisleje 20-100kr afhængig af butik og dit held!

Der er også mange templates med print selv funktion eller muligheden for selv at lave et brugbart skema på pc’en. Det er lidt tungt men så snart man vænner sig til opgaverne så hjælper det.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *