Fleece tøj til børn

(Ikke sponseret men min ærlige anbefaling)

Jeg er meget stor fortaler for fleece tøj tilnærmelse og reelt også voksne. Er normalt meget pro bomuld og ikke-krydsende uld produkter, men fleece gør bare noget godt for mine to børn. Det holder dem varme i det konstante blæsevejr vi har både forår og efterår.

Når man har astmabørn og små snuder der let bliver syge, så er det alfa og omega at holde dem i rette temperatur nær de hopper rundt udenfor. Bakterier og virus møder de jo tids nok, men at blive gennemkolde det kan i hvert fald undgås med fleece tøj.

Favoritterne er en kombi af coated termotøj med fleece foer og regntøj med fleece i. Det virker fantastisk her i de våde blæsende måneder sept-okt-nov indtil det hedder flyverdragt.

Termojakken kan nemt bruges som eneste overgangsjakke kun udskiftet med regnsættet når vandpytterne kommer. Jamen hvorfor ikke et normalt regnsæt uden fleece. Jo det har vi også, det kører marts/april og helt til sept. Ja vi har begge slags regnsæt, for det virker i vores hus og holder ganske enkelt mine børn varme og dermed raske længere.

Nogle børn bliver ikke så let syge og kan klare sig med mindre udstyr og “isolering” i tøjet, men ikke mine. Har prøvet i flere omgange med fiasko resultatet hver gang. Gennemkolde børn på kolde blæsende legepladser og på tur. For de løber jo ikke rundt uafbrudt i 2 x 1,5 time på legepladsen. Nej de sidder i den våde sandkasse og begraver legetøj, ben etc de leger køkken, de sidder på jorden og pusler. Dejligt men koldt i både forår og efterår.

Jeg har gode erfaringer med Mikk-Line, CeLaVi og HM. Er dog ret sikker på de fleste mærkers termo og regntøj med fleece er ret super at bruge.

Hvis du har nogle små frosne rødnæsede børn der nemt fryser så overvej fleece inderst i de blæsende måneder, og måske endda en fleece cardigan til indenfor. Hos os er det uundværligt.

Varme hilsner herfra…

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *