SuperMom – ja tak!

Velkommen til mit SuperMom univers. Det har været en del af mit liv i en længere periode, hvor jeg har gået og vendt & drejet mange ideer, planer og ønsker med mig selv.

Nu er det på tide at få dem frem i lyset og højt indrømme at “Jeg vil gerne være den bedste udgave af mig selv – min egen version af SuperMom”. Det er lidt af en mundfuld, idet jeg har store planer og høje forventninger til mine egne evner, selvdisciplin og stædighed.

Jeg vil gerne forbedre mig på en paletter af relevante emner i mit liv, bl.a. at være den bedste mor for mine børn, en kvinde med fysisk overskud og velvære, gerne et par kg lettere, med let til latter og overskud. Jeg ønsker som småbarnsmor til to også at have lidt mere liv selv med tid til egne interesser, plads til mit firma, boligindretning, fitness, sund kost, leg og masser af sjov. Helst gerne mixet så der kommer en sund balance imellem alle dele og det er altså bare ikke nemt at få presset ind i de sølle 24 timer jeg har til rådighed!

Derfor må der nytænkning, planlægning, tips og tricks til for at kunne springe over det famøse lave hegn, hvor det kan betale sig og tage den lange tur hvor det kræves. Det kræver snilde, omhu og planlægning. Mit ønske er at lave en how-to manual, der hjælper med at holde alle boldene i luften uden at hverken dem eller pusten.

Store velkomst kram Supermom

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *