Navnemærkater – dem brug I ik’?

PRODUKT ANBEFALING

Bare en kort men super stor anbefaling til alle børnefamilier – selvklæbende navnemærkater med navn og tlf nr. De er fuldstændig uundværlige i vores hjem.

Jeg bruger dem i børnenes tøj, overtøj, skotøj, tasker, sportsudstyr, legetøj, hyggedyr, madkasser og drikkedunke. På picknick tæpper, løbehjul, brille etui – ja næsten alt. Det mest fantastiske ved dem er, at de ikke falder af og ej heller mister farve.

Mine etiketter klarer opvaskemaskinen hver dag på madkasserne, de klarer at sidde indvendigt i skoen på sålen uden at krølle af, de klarer vaskemaskine og tørretumbler.

Flere steder kan man selv designe dem så vi har kunne få lige dem vi ønskede os i blå farver med små stjerner, navn og tlf nr plus en sød figur i siden til min søn og en tilsvarende i lyserød med små hjerter, navn og tlf og en sommerfugl eller cupcake etc. Når nu de holder så længe må de jo gerne være søde at se på.

Npr jeg en sjælden gang har skulle fjerne en mærkat fra fx plast hvis noget overgik fra søn til datter, eller hvis noget legetøj blev solgt, er de nemme at tage af og laver ingen irriterende “klistermærke mærker”, du ved dem der, der småklistrer efter de er fjernet eller liiiige efterlader en lille smule. Ikke et problem her.

Ja man skulle tro at jeg var ansat i et sådan firma for at lave reklame, men det er jeg ikke. Jeg har bare brugt dem uafbrudt i ca 4,5 år nu til to børn, og de virker bare. Har tidligere prøvet dem man skulle sy på, det var bøvlet, tog for lang tid og resultatet så håbløst hjemmelavet ud. Så en klar anbefaling herfra på selvklæbende navne mærkater.

Jeg bruges selv dem fra Identiketter.dk men der er sikkert flere super gode på markedet med lignende produkter. Deres website tilbyder i hvertfald mange søde farver og figurer, så de føles lidt mere personlige, synes vi i vores hus 🙂

Ha’ en dejlig lørdag aften.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *