Oplad dine batterier nu…

Jeg holder ferie hele ugen mellem jul og nytår, og efter en hektisk december måned med alverdens julearrangementer og familie på besøg i julen, er mine batterier flade – som i helt flade…!

Denne ferieuge skal derfor ikke bruges på julestuer, familiebesøg og vennemiddage. Niks den står på 100% ren afslapning uden nogle planer og projekter.

Allerede efter juledagene kunne jeg mærke energien vende langsomt tilbage…
At sove længe flere dage i træk som småbarnsmor er jo den vildeste luksus.

Dagene går med ingen faste planer eller aftaler, urimelige mængder hyggefilm på tv, julegave leg med børnene, overvejelser om at pille julepynten ned måske i dag men det bliver nok nærmere imorgen, måske…

Som det eneste har jeg lovet mig selv i denne ferieuge at tænke og reflektere over stort og småt fra både 2017 og det kommende 2018. Den slags tanker formes bedst, når min planlægningshjerne ikke kører i højeste gear. Nej hvor jeg nyder det.

Jeg vil ønske at alle tager sig tid til at gøre status over det forgangne år. Jeg elsker at tænke de store tanker om mine drømme og ønsker for livet og om hvordan jeg skal drive mit liv i den ønskede retning. Det når jeg ikke i hverdagen, der spæner afsted med alverdens mikro tanker om madplaner, legeaftaler og mit firma. Tiden er derfor lige nu – de gode tanker kommer når jeg en sjælden gang ingenting laver.

Jeg håber også at du får vendt et par tanker og drømme om 2017/2018 når du har ro omkring dig i disse dage. Hurra for juleferien.

Kh. Supermom

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *