Ugeplanen

Et af mine yndlings værktøjer i hverdagen er min ugeplan. Hver søndag sætter jeg mig med en kop kaffe og tømmer hjernen for tanker om den kommende uge. 

Jeg har fundet en blok med alle ugens dage på en og samme side, og kan nemt skrive en del ting under hver dag. Blokken fandt jeg i sommers i Rema1000 og jeg er kun halvt igennem den. Du kan bare bruge en almindelig A5 blok eller se i butikkerne lige nu, da de har mange af dens slags “få-styr-på-din-tid” ting i januar. Jeg har også set en smart en på voresuge.dk

Tricket er at få overblik over ugen, så alt skal ikke skrives på. Kun de ting der er specielle for denne uge, eller ting som du gerne vil koncentrere dig ekstra om.

Fx. tandlægetider, frisør, skole/institutions husketing, legeaftaler, husk at ringe til…, specielle lektie ting, træningsaftaler, husk at drikke 7 kopper vand osv osv. Hvad du nu rigtig gerne vil nå hele næste uge.

Jeg har både store ting, aftaler men også mini småting jeg bare altid glemmer.

Tricket er så at have blokken stående fremme et sted du ser den flere gange om dagen. Jeg har min stående på en hylde i mit køkken lige over hvor alt mad tilberedes. Mine øjne falder derfor på den mange gange – og det virker for mig. Siden kan selvfølgelig også hænges op hvis det er lettere for dig.

OG – husk altid at strege de ting ud du har klaret…!!!! Det er så rart at se resultater. Og de irriterende ting der til sidst mangler er ligesom også sværere at overse, når de er de eneste, der er tilbage 😜.

Rigtig god fornøjelse og overblik.

kh. Supermom

2 kommentarer

  • Anne Stine

    Helt enig – det virker med en synlig løsning, der står/hænger fremme i hjemmet.
    Jeg har tidligere forsøgt mig med forskellige apps, men nej… det har ikke fungeret, og da slet ikke for børnene😊
    Her i huset, bruger vi designløsningen fra voresuge.dk, som du også nævner. Den er genial for børnenes overblik, og de ta’r mere ansvar for deres egne opgaver. Dejligt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *