Ønsket om at være en super mor

Jeg nævnte før følelsen af lykke og hvad der giver mig denne følelse. Flere ting gør mig lykkelig, men en af de største er min familie. Jeg elsker at være mor til mine to børn. Jaja det lyder banalt, men er reelt så enkelt. Jeg knuselsker mine børn og når de har det godt og render rundt med smil på læben, tjaaa så bliver jeg tæt på lykkelig.

Jeg elsker at være mor for dem. De giver mit liv en særlig dimension af oplevelser, glæde, udfordringer, spekulationer og mest af alt kærlighed, omsorg og nærvær i alverdens små og store tanker og følelser.

Det gør også at jeg ønsker at være den bedst tænkelige mor for dem – en rigtig super mor. En der kan give dem alt den kærlighed, opmærksomhed, næring, tryghed og viden, som de har brug for. En som kan tage del i deres tur ud og opdage verden og en sparringspartner i livets mange trylleslag.

Samtidig også en praktisk hjælper til at få hverdagen til at flaske sig, så alle mand får de bedste forudsætninger for en god og indholdsrig dag. Meget simpelt men vanvittig ressourcekrævende.

Jeg synes selv, at jeg har skulle opfinde den dybe tallerken på en hel del områder og har manglet sparring i at blive en super mor. Mavefornemmelse bringer en et stykke af vejen, men godt nok ikke hele vejen.

Dette er bl.a. motivationen til at starte denne blog for at kunne dele ud af mine tanker, erfaringer og forslag og vender ideer med jer, så alle andre ikke altid behøver at starte fra step 1. De fleste vil jo gerne være en super mor til deres barn eller børn og hvis vi alle hjælper hinanden lidt, så kan vi sammen hoppe et par trin over og nå i mål lidt lettere.

Jeg bliver selv utrolig glad når jeg finder et godt råd, en ide eller et link til et emne, som optager mig. Mine børn fylder meget i mit liv og mange emner jeg spekulerer over er derfor relateret til dem på forskellig vis. Jeg vil meget gerne del mine tanker og genveje til at blive en super mor med dig, måske du kan bruge dem eller kaste en ny ide tilbage til mig.

Jeg er ingen super mor – men jeg vil dælme forsøge så godt jeg kan at blive det!

Godnat og sov godt.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *