Vær din egen Valentines

Valentines Day d. 14. februar forbindes jo oftest med kærester og store buketter med blomster eller total fnys og brok over amerikanske tilstande. Anyway tænker dog også den kan bruges med tanke for en selv. Hvor ofte forkæler du dig selv stort som småt?

Jeg forkæler mine børn, tænker på min mand og familie, men når sjældent til mig selv. Hvorfor lægge ansvaret for forkælelse på andres skuldre?

Mit forslag er derfor at du gør et eller andet kun til glæde for dig selv idag. Ligegyldig hvad fra den mindste hyggeting til den store beslutning, indkøb eller handling. Be your own Valentines and make it happen.

Om det så er et stykke lækkert chokolade fra dig til dig, en alene løbetur i godt vejr uden børn, hunde og kaniner, en neglebehandling, biograftur eller den der frakke til foråret der er lidt for lækker. Forkæl dig selv – med god samvittighed og nyd følelsen af at være god ved dig!

Jeg vil i hvert fald forsøde min dag lige efter mit eget hoved og ikke alle andres. Aner ikke hvordan endnu med det kommer nok på insta senere.

Rigtig god V-Day fra mig til dig.

kh. Supermom

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *